Over Ons

Onze missie: Oog voor de natuur en zorg dragen voor de leefomgeving

Live-Green is een stichting volledig zonder winstoogmerk, die per maart 2014 van start is gegaan met als doel een beter perspectief te bieden door zich 'on the spot' in te spannen voor een leefbaardere wereld voor mens, dier en natuur. Live-Green zoekt jaarlijks samenwerking met lokale partijen en instanties over de hele wereld om de leefomgeving die ontwikkeling te geven, zodat mens, dier en natuur daar de vruchten van plukken. U moet daarbij denken aan aanplant van bomen in te zwaar ontboste gebieden. Of opvangplekken creëren voor ontheemde dieren met het doel de dieren weer terug te kunnen plaatsen na een gedegen verzorging, in hun vertrouwde habitat en het scholen van de kinderen in achterstandsgebieden.

Onze drijfveren:

Onze partner sinds 2014

Dit jaar is Stichting Live-Green actief in Vietnam in zuidoost Azie. Live-Green start daar opvang en scholing van plaatselijke dorpskinderen met een verstandelijke en lichamelijke handicap. De steun die Live-Green geeft strekt zich uit van het bouwen en opknappen van schoollokalen, het trainen van leerkrachten tot het uitdelen van lesmaterialen, schriftjes en potloden. Live-Green is volledig afhankelijk van giften en betrokkenheid van internationale ondernemers die affiniteit voelen met het gebied waarmee zij handel drijven. Vandaar de samenwerking met Own Living.

De fabriek, die directe werkgelegenheid genereert voor de regio Ho Chi Minh, heeft het doel om kinderen uit de regio educatie te bieden zelf geïnitieerd. Door de steun van onder andere de afnemers van de producten van Own Living en donaties en begeleiding van de stichting Live-Green zullen de gestelde doelen voor 2014 worden gerealiseerd.

Own magazine collectie 2015

Dit jaar is gekozen voor een sfeervol exemplaar met een fris en overzichtelijk ontwerp. De Own Living dealers zijn er trots op om iets te doen voor de regio waarvan zij de tuinmeubelen fabriceren. Live-Green werkt met lokale agenten die de projecten begeleiden, zodat de beschikbare gelden en middelen gecontroleerd ingezet worden. Klik op de cover van het magazine om deze in te kijken. We zien u graag bij één van onze Own Living dealers.